Shitet toka ne Magjistralen Prishtine - Peje ne Mleqan

Shitet toka ne Magjistralen Prishtine - Peje ne Mleqan

2000.00 Euro € - Kline (Peje) - 25/11/2016

Shitet toka ne mes fshatrave Kijeve dhe Mleqan.Toka gjindet shume prane magjistrales Prishtine - Peje, perballe pompes se benzines EURO BENZ. Toka gjindet ne nje vend shume te pershtatshem dhe i ploteson te gjitha kushtet per hapjen e ndonje biznesi por mund te shfrytezohet edhe per troje. Toka ka...

  • 1