Gjithçka Tjetër

Ndaj sipas.: Newly listed | Lower price first | Higher price first

#FORSALE

#FORSALE

1100.00 Euro € - () - 10/11/2017

Dyqan me siperfaqe 60 m2 Dyqan me siperfaqe 380 m2.

#FORSALE

#FORSALE

1100.00 Euro € - () - 10/11/2017

Dyqan me siperfaqe 40 m2 Dyqan me siperfaqe 70 m2 Dyqan me siperfaqe 90 m2 Dyqan me siperfaqe 150 m2 Dyqan me siperfaqe 250 m2. Dyqan me siperfaqe 400 m2. Te gjitha ambjentet jane pjese e qendres tregtare ANA CENTER. Te pershtatshme per zyra, dyqane, klinika, bare, restorante, supermarket etj...!

KAFSHE NE SHITJE

Sipas marreveshjes - () - 04/11/2017

SHESIM KOTELE DHE KELYSHA.PER ME SHUME ME SHKRUANI NE ADRESEN E EMAIL latfion2006@gmail.com KEMI KOTELE PEKINEZE DHE RACA TE TJERA.

MATERIALE NDERTIMI

Sipas marreveshjes - () - 03/04/2017

SHES MATERIALE NDERTIMI PER MBYLLJE BIZNESI 1.BINARE SUEDEZ NE GJENDJE SHUME TE MIRE 700COPE 2.PUNTELA 500COPE 3.VIBRATOR BENZINE 1COPE 4.VINC 1TON 1COPE,2TON 1COPE 5.DERRASA 10CE ,16M3 NUMER KONTAKTI 0698245644 TIRANE

materiale ndertimi

Sipas marreveshjes - () - 01/03/2017

shes maeriale ndrtimi per mbyllje biznsi.. 1.skela betoni 60 cifte te kompletuara me vida.. 2.puntela 600cope .. 3.betoforma 50ce ,50cope ,30cm 50cope,25cm 50cope... 4.binare maqedones ne gjendje shume te mire 800cope .. 5.vinc 2ton 1cope, dhe 1ton 1cope.te gjitha materialet jane ne gjendje shume te...

OKAZION shitet Dhome Frigoriferike

OKAZION shitet Dhome Frigoriferike

15000.00 Euro € - () - 09/02/2017

Okazione shitet Dhome Frigoriferike( Ftohes) Te dhenat 1- Gjatesia 12m 2- Gjeresia 7m 3- Lartesia 3.2m Ftohja maksimale 0 grade(ftohes) 4- Dhoma eshte e kompozuar me panele sanduic te çmontueshme 10-12cm, eshte e pajisur me pult komandimi digital per lageshtiren e temperature. Eshte e nje teknologj...

  • 1