Vizat do të liberalizohen një ditë, por nuk do t’i zgjidhin problemet e kosovarëve

() - 27/12/2015

Politikanët nuk i kanë dhënë premtimet në bazë të besimit se vërtet do të ndodhë liberalizimi. Por e kanë llogaritur mirë se populli nuk ka asnjë mundësi tjetër pos që të shpresojë se, nëse nuk u realizua vjet, do të realizohet sivjet, apo, nëse jo sivjet, atëherë me siguri vitin e ardhshëm. Dhe një...

Serbia keqmenaxhon humbjen e Kosovës!

() - 15/11/2014

Duke dashur që ta mbajë pushtetin perms monopolizimit të gjuhës (“Kosova është Serbi”) elita politike në Beograd vazhdon t’i rrejë serbët dhe në gënjeshtër e sipër, ka nisur t’i besojë rrenës së vet... Rama s’e bëri heroin as patriotin në Beograd, por e bëri detyrën në mënyrën e tij. Ju kujtohet se ...

  • 1