1100.00 Euro € Ana Konstruksion

Shëno si spam Jo ne kategori të duhur. E dyfishuar E Skaduar Ofenduese

Banesë Në Shitje Data e publikimit.: 20/11/2017
  • Qyteti: Prishtinë
  • Adresa: Kamez, Bulevardi Blu, Perballe Shkolles "Ibrahim Rrugova".

"ANA CENTER" !

Bulevardi Blu Kamez, perballe shkolles se mesme "Ibrahim Rugova."

HAPET SE SHPEJTI
Ne Kamez, Bulevardi Blu, hapet se shpejti qendra multi funksionale "ANA CENTER", pjese e rrjetit ANA GROUP.
Kjo qender ofron të gjitha kushtet dhe elementët bashkëkohore për konsumatorin dhe do te kete një gamë të gjerë dyqanesh, baresh, restorantesh, pub, kend lojrash per femije, sherbime turistike, sherbimesh shendetesore, sherbime bankare, sherbim sigurimi dhe të një Supermarketi ,

Qëllimi ynë është te plotesojme nevojat e kesaj zone (dhe me gjere), duke ju ofruar vizitoreve jo vetem mundesine per te bere pazar, por edhe mundesine per te kaluar momente te kendshme gjate gjithe dites dhe kryesisht ne fundjave.

#FOR_SALE & #FOR_RENT

Dyqan me siperfaqe 40 m2
Dyqan me siperfaqe 70 m2
Dyqan me siperfaqe 90 m2
Dyqan me siperfaqe 150 m2
Dyqan me siperfaqe 250 m2.
Dyqan me siperfaqe 400 m2.


Telefon: 0684014878 / 0695794323

Kontatko autorin.

Informata te dobishme.

  • Mos u bene pre e mashtrimeve, mos paguani nepermjet Western Union
  • Takohu me bleresin / shitesin ne vende te sigurta
  • Publikime.Com nuk eshte pjese e asnje tranksacioni
  • Informo publikime.com per cdo parregullesi