1500.00 Euro € Lancia ypsylon

Shëno si spam Jo ne kategori të duhur. E dyfishuar E Skaduar Ofenduese

Vetura Data e publikimit.: 24/04/2017
  • Qyteti: Vlorë

Shitet Lancia Ypsylon,viti 2003,1.2Benzine,Kondicioner,gjendja perfekte motorrike dhe xhenerike.Amortizatore dhe goma te reja.Dokumentat te pagura deri ne Mars 2018.


Telefon: 0682015626

Kontatko autorin.

Informata te dobishme.

  • Mos u bene pre e mashtrimeve, mos paguani nepermjet Western Union
  • Takohu me bleresin / shitesin ne vende te sigurta
  • Publikime.Com nuk eshte pjese e asnje tranksacioni
  • Informo publikime.com per cdo parregullesi