Publikimet e fundit

oferta e kredisë

oferta e kredisë

Free - () - 27/11/2017

Përshëndetje, A keni nevojë për një normë interesi të ligjshme prej 3% ?, Dante Paola Ndihma për Bashkëpunimin ofrojnë kredi individëve dhe organizatave Kredi, Kreditë tona janë të siguruara mirë dhe siguria maksimale është prioriteti ynë, ne ofrojmë kredi që janë në dispozicion. * Kreditë persona...

oferta e kredisë

oferta e kredisë

Free - () - 27/11/2017

Përshëndetje, A keni nevojë për një normë interesi të ligjshme prej 3% ?, Dante Paola Ndihma për Bashkëpunimin ofrojnë kredi individëve dhe organizatave Kredi, Kreditë tona janë të siguruara mirë dhe siguria maksimale është prioriteti ynë, ne ofrojmë kredi që janë në dispozicion. * Kreditë persona...

Ana Konstruksion

Ana Konstruksion

1100.00 Euro € - () - 20/11/2017

"ANA CENTER" ! Bulevardi Blu Kamez, perballe shkolles se mesme "Ibrahim Rugova." HAPET SE SHPEJTI Ne Kamez, Bulevardi Blu, hapet se shpejti qendra multi funksionale "ANA CENTER", pjese e rrjetit ANA GROUP. Kjo qender ofron të gjitha kushtet dhe elementët bashkëkohore për konsumatorin dhe do te ket...

#FORSALE

#FORSALE

450.00 Euro € - () - 20/11/2017

Shesim apartamente Apartament 2+1, siperfaqja 98 m2 Apartament 2+1, siperfaqja 103 m2 Apartament 2+1, siperfaqja 110 m2 Apartament 3+1, siperfaqja 143 m2 Apartament 1+ 1, siperfaqja 59 m2 Apartament 1+1, siperfaqja 62 m2

DYQANE NE SHITJE

DYQANE NE SHITJE

1100.00 Euro € - () - 16/11/2017

SHITEN DYQANE Dyqan me siperfaqe 60 m2 Dyqan me siperfaqe 380 m2.

SHITEN DYQANE

SHITEN DYQANE

1100.00 Euro € - () - 16/11/2017

Dyqan me siperfaqe 40 m2 Dyqan me siperfaqe 70 m2 Dyqan me siperfaqe 90 m2 Dyqan me siperfaqe 150 m2 Dyqan me siperfaqe 250 m2. Dyqan me siperfaqe 400 m2. Te gjitha ambjentet jane pjese e qendres tregtare ANA CENTER. Te pershtatshme per zyra, dyqane, klinika, bare, restorante, supermarket etj...!